tag:blogger.com,1999:blog-1160688723554194477.post389308394787684363..comments2023-04-03T12:56:24.012+02:00Comments on Radość gotowania: Tymbaliki z kurczakaMichałhttp://www.blogger.com/profile/12756027187529983193noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1160688723554194477.post-4180166248646657132015-03-05T15:15:06.380+01:002015-03-05T15:15:06.380+01:00nie trzeba nigdzie zanurzać jeśli na 2,5 szklanki ...nie trzeba nigdzie zanurzać jeśli na 2,5 szklanki wywaru doda się 20g żelatyny lub 2,5 łyzki , raczej płaskawe żelatyny z dużej paczki. Używam tylko delecty , po przeczytaniu różnych komentarzy na temat różnych doświadczeń z żelatynami pozostaje przy tej marce.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1160688723554194477.post-86428240474087072562011-02-16T08:34:06.746+01:002011-02-16T08:34:06.746+01:00Wygląda zjawiskowo, jak za szybką :) Podoba mi się...Wygląda zjawiskowo, jak za szybką :) Podoba mi się bardzo.Aghttps://www.blogger.com/profile/12368846700680270673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1160688723554194477.post-63227911881579493092011-02-15T23:48:34.777+01:002011-02-15T23:48:34.777+01:00pysznie podane!pysznie podane!asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.com